11 Φεβρουαρίου, 2020
Το ξεπάγωμα κρέατος είναι μια διαδικασία που θεωρούμε εύκολη και αθώα: Απλώς βγάζουμε το κρέας από την κατάψυξη και το αφήνουμε στο δοχείο φαγητού του σκύλου μας έως ότου αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου. Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο λάθος !!! Μπορεί το ξεπάγωμα σε θερμοκρασία δωματίου να είναι γρήγορο και να μας βολεύει σε αποφάσεις τελευταίας στιγμής, όμως δεν είναι ασφαλές για την διατροφή του σκύλου μας. Αφήνοντας το κρέας σε ζεστό περιβάλλον για πάνω από δύο ώρες, μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων. Ειδικά το καλοκαίρι, αυτό είναι απαγορευτικό!!! Ευτυχώς, υπάρχουν σωστοί...
Ενημερωθείτε για το ποια πρέπει να είναι η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα ωμής τροφής DogMania για τον τετράποδό φίλο σας!...
Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι είναι 40€
|